Конструктор LEGO DUPLO Гараж і автомийка (10948)

Код: 905141
Конструктор LEGO DUPLO Гараж і автомийка (10948)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
3413.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 0-4
У наборі є фігурки 2 чоловіків, бабусі та хлопчика, механічне й звичайне авто, туристичний фургон із відкидним дахом і багато аксесуарів. Для дітей від 2 років. Читати далі
3413.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
3413.60 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Двоярусний набір LEGO DUPLO (10948) демонструє процес заїзду, паркування, дотримання черги та миття транспортних засобів. На іграшковій локації розташовані автоматична й ручна мийки, зарядна станція, рампа, парковка, квитковий автомат і бар’єр із відбійником. А зустріне вас веселий песик, який любить, коли йому чухають за вушком.

Складений комплект скидається на своєрідний бізіборд, адже тут є рухомі деталі, які крутяться, відкриваються, з’єднуються, а також мають різні форму й текстуру. Ігровий майданчик такий великий, що ним одночасно можуть гратися всі охочі.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Покажіть маленьким автомобілістам, як працює справжня мийка! Підганяйте автомобілі до пандуса й паркуйтеся. Тут сьогодні аншлаг – кожен хоче їздити в чистенькому авто. А поки чекаєте, зарядіть свій електромобіль.

Спробуйте порахувати, скільки машин за день тут відмиють до блиску. Покваптеся! Своєї черги вже очікують сімейний фургон 10946 та сміттєвоз 10945.

Набір LEGO DUPLO Гараж і автомийка (10948) розвиває уяву, мислення й інтелект. Він знайомить малюків із новими формами, пропорціями й кольорами, поняттям міцності та стійкості конструкції. Дитина вчиться порівнювати предмети, аналізувати й запам’ятовувати їх, а також – відповідально ставитися до речей.

Кому подарувати

Гарний розвивальний подарунок для дітей віком від 2 років. Сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам. Чудово підійде для групових занять у дитсадках.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 2 років
Вага опаковання 2 923 г
Габарити опаковання 582 мм × 480 мм × 124 мм
Розмір складеного набору 310 мм (висота) × 790 мм (ширина) × 200 мм (глибина)
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO DUPLO Гараж і автомийка (10948) – 112 деталей.
  • Книжка-інструкція – 3 шт.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти