Конструктор LEGO Marvel Spidey Людина-Павук у лабораторії Доктора Восьминога (10783)

Код: 906422
Конструктор LEGO Marvel Spidey Людина-Павук у лабораторії Доктора Восьминога (10783)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1169.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Новинка
Вік: 0-7
Пригодницький набір допоможе прихильникам супергероїв навчитися будувати з кубиків LEGO. Для дітей від 4 років. 131 деталь. Читати далі
1169.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1169.60 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Спайдермен та Павук-Привид об’єднують зусилля, щоб урятувати Trace-E від злісного Доктора Восьминога. Кожен пакет деталей містить персонажа й одну з моделей локації, тож діти одразу поринуть у дивовижний світ гри.

У комплекті: елементи для складання лабораторії, рухомої клешні, машини та робомонстра, яким керує Восьминіг. А ще 4 мініфігурки, павутина та балони з енергією. Постачається з ілюстрованою інструкцією, розробленою спеціально для діток, які ще не вміють читати.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Поспішайте до лабораторії з Павуком на його автомобілі. Ухиляйтеся від лазерних променів, якими стріляє грізний робот. Спробуйте обійти потужну клешню, що не дає наблизитися до клітки! Звільніть Trace-E, коли Привид випустить рожеву павутину, знешкоджуючи ворога. Проте не зупиняйтеся на одному сценарії. Здається, час покликати на допомогу Халка з Носорогом (10782) чи навіть дужого Девіанта (76154)!

LEGO Marvel Spidey (10783) розвиває уяву, зорово-моторну координацію, просторове й наочно-образне мислення. Діти вчаться усно описувати нові предмети й ситуації, в яких опинилися іграшкові персонажі. Це сприяє активному розвитку мовлення та збагаченню словникового запасу.

Кому подарувати

Фанатам супергероїв, яким уже виповнилося 4 роки. Комплект також підходить для майстер-класів з LEGO-конструювання початкового рівня.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Вага опаковання 390 г
Габарити опаковання 262 мм × 191 мм × 61 мм
Розмір складеної лабораторії 120 мм (висота) × 120 мм (довжина)
Розмір складеного автомобіля 30 мм (висота) × 80 мм (довжина)
Розмір складеного робота 60 мм (висота) × 90 мм (довжина)
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Marvel Spidey Людина-Павук у лабораторії Доктора Восьминога (10783) – 131 деталь.
  • Книжка-інструкція – 3 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти