Конструктор LEGO® Minecraft Небесна вежа (21173)

Код: 905021
Конструктор LEGO® Minecraft Небесна вежа (21173)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
2194.40 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
У наборі є мініфігурка з крилами, ракета-феєрверк і тризубець. А ще фантоми, які літають, руда кішка та чимало знайомих аксесуарів. Для дітей від 8 років. Читати далі
2194.40 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
2194.40 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

LEGO® Minecraft Небесна вежа (21173) – це динамічні пригоди високо над хмарами. У небі можна звести будиночок коваля, вежу й острів із садом. Прозорі опори конструкцій створюють враження, наче вони повисли в повітрі.

У ковалевій хатинці залізні двері й великий знімний дах. Усередині є верстат для розрізання каменю, ковадло й піч. А ззовні – колони, димохід і маленькі ліхтарики.

Зовсім поряд оповиту ліанами небесну вежу атакують двоє фантомів. Наш крилатий герой у незеритовому шоломі хапає ракету з тризубцем і злітає у височінь, щоб захистити LEGO-башту! Він також перевірить, чи не пошкодили фантоми овочі в саду.

І лиш у рудого кота спокій та гармонія. Ще б пак, із такою рибиною на вечерю!

Відео

Youtube video

Як користуватися

Розпакуйте коробку. У ній 5 пакетів із посортованими за кольорами деталями та покрокова інструкція. По черзі складіть будиночок коваля й небесну вежу. Посадіть овочі на острові біля водоспаду.

Зверніть увагу: башта сконструйована таким чином, що цілком може стати доповненням до ковалевої хатинки. Зніміть дах та встановіть на його місце башту. Так високо фантомам точно не дістатися!

Вигадуйте сюжети для гри, кличте друзів та складайте власні міста. Адже Небесна вежа (21173) чудово поєднується з будь-якими наборами серії. Спробуйте нацькувати на фантомів злісних бджіл із Minecraft-пасіки (21165) і подивіться, хто кого!

Такий комплект розвиває фантазію, концентрацію та наочно-образне мислення. Він знайомить дітей із поняттям міцності та стійкості конструкції. А ще вчить користуватися схемою, малюнком і текстовою інструкцією.

Кому подарувати

Набір сподобається дітям віком від 8 років та дорослим поціновувачам серії LEGO Minecraft. Він стане корисним дозвіллям у шкільних групах продовженого дня та підійде для гуртків із моделювання й конструювання. А ще відволіче дітлахів від комп’ютерних ігор!

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 901 г
Розмір складеної моделі 180 мм × 150 мм × 120 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO® Minecraft Небесна вежа (21173) – 565 деталей.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти