Конструктор LEGO NINJAGO Остання битва корабля "Дарунок долі" (71749)

Код: 905195
Конструктор LEGO NINJAGO Остання битва корабля "Дарунок долі" (71749)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1511.20 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-7
У наборі 4 мініфігурки: Кай, Зейн, Джей та їхній ворог ніндзя-привид Каренн. А ще Дракон, в'язниця та судно з вітрилом. Для дітей віком від 4 років. 147 деталей. Читати далі
1511.20 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1511.20 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Новинка від LEGO! Пригодницький набір, створений за мотивами мультсеріалу NINJAGO.

Корабель «Дарунок долі» оснащений величезним вітрилом із зображенням дракона, обертальними турбінами, штурвалом і якорем на ланцюгу. Тут також є великий трюм для перевезення зловмисників.

LEGO-в'язниця міста Стікс – це окрема декорація набору. Тут є дві камери для злочинців з рухомими дверцятами-решітками, причал, ліхтарі, а також скриня з коштовностями.

З висоти пташиного польоту за подіями спостерігає Дракон! У нього рухомі не лише й голова, хвіст, а й крила, якими він махає при натисканні на спину. У комплекті також є гідроцикл та безліч аксесуарів для морської битви.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Піднімайте вітрила на кораблі, щоб разом із Каєм, Зейном і Джеєм вступити в героїчний бій на воді проти ніндзя-привиду Каренн. Атакуйте, вскочивши на надшвидкий гідроцикл або вмостившись на спині дракона, що робить піке в небі. Схопіть небезпечного злодія й пришвартуйтеся на невеличкому острові, щоб запроторити порушника за ґрати.

Дорогою додому обов’язково завітайте на Турнір стихій (71735). Там сьогодні гаряче – показові дуелі на бойовій платформі. Не пропустіть!

LEGO NINJAGO Остання битва корабля «Дарунок долі» (71749) розвиває уяву, дрібну моторику, просторове й наочно-образне мислення. Такі тематичні комплекти мотивують фантазувати, адже з ними діти вчаться вигадувати характери для персонажів та нові захопливі історії.

Кому подарувати

Конструктор сподобається всім шукачам пригод віком від 4 років та дорослим любителям серії NINJAGO, а корабель чудово доповнить колекцію оригінальних моделей LEGO.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 4 років
Вага опаковання 625 г
Габарити опаковання 382 мм × 262 мм × 56 мм
Розмір складеного корабля 210 мм × 320 мм × 120 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO NINJAGO Остання битва корабля Дарунок долі (71749) – 147 деталей.
  • Книжка-інструкція – 3 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти