Конструктор LEGO NINJAGO Турнір стихій (71735)

Код: 904968
Конструктор LEGO NINJAGO Турнір стихій (71735)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі 7 мініфігурок (включно з колекційним золотим Ллойдом), двоярусна локація храму, різноманітна зброя та книга магії. Для дітей від 6 років. 283 деталі. Читати далі
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
974.40 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Турнір стихій (71735) створено за мотивами 4 сезону мультсеріалу LEGO NINJAGO. Набір дає дітям змогу розігрувати битви й тренування воїнів, щоб об’єднати свої сили проти зла.

Герої турніру: Кай (стихія – вогонь), Джейкоб (звук), Болобо (природа), Джей (блискавка), Гравіс (гравітація), Айзор (командир культистів Анакондрай). А також ексклюзивний золотий Ллойд в обладунках на честь 10-ліття серії NINJAGO. Персонажі «одягнені» в принтовані кімоно та озброєні, мають змінні емоції.

Храмом слугує двоярусна стилізована декорація з трьох секцій, де можна відточувати навички ніндзя й проводити видовищні поєдинки.

Додаткові аксесуари: нефритові мечі, ролики, гітара Джейкоба, «фарфорові» вази та спеціальний спінер, що імітує обертання героїв під час феєричних бойових трюків.

Відео

Youtube video

Як користуватися

У коробці ви знайдете 3 пакети з посортованими деталями та покрокову інструкцію, яка допоможе вам підготуватися до грандіозного Турніру стихій. Влаштовуйте показові дуелі між героями на храмовій бойовій платформі та дізнайтеся, кому дістанеться призовий нефритовий меч!

Персонажів також можна розділити на групи та організувати командні змагання. Запросіть до участі Кая та ніндзя-воїна Раттла. В їхньому арсеналі – мотоцикл та катапульта. Суперництво набирає обертів!

LEGO NINJAGO Турнір стихій (71735) стимулює увагу, логічне та стратегічне мислення, знайомить із поняттями міцності та стійкості конструкції. Батьки ж на прикладі деталей можуть познайомити дітей із різними геометричними формами, допомогти запам’ятати їх та навчитися розрізняти. Спробуйте розпізнати елемент на дотик, із заплющеними очима. Така вправа неабияк розвиває дрібну моторику й дитячу уяву.

Кому подарувати

Конструктор призначений для любителів LEGO віком від 6 років, але сподобається і дорослим поціновувачам серії. Універсальний подарунок не лише на день народження, а й на будь-яке інше свято.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 6 років
Вага опаковання 480 г
Габарити опаковання 354 мм × 191 мм × 70 мм
Розмір складеного храму 170 мм × 160 мм × 240 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO NINJAGO Турнір стихій (71735) – 283 деталі.
  • Аркуш з наліпками – 1 шт.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти