Конструктор LEGO Швидкісні перегони Lamborghini Countach (76908)

Код: 906795
Конструктор LEGO Швидкісні перегони Lamborghini Countach (76908)
Все про товар
Опис
Доставка
Оплата
Гарантія
711.20 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 8-13
У наборі деталі для складання мініверсії Lamborghini Countach і фігурка гонщика з гайковим ключем у руках. Для дітей віком від 8 років. 262 елементи. Читати далі
711.20 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
711.20 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Широка низька база, чіткі гострі кути, клиноподібний кузов-купе, рухома секція передніх фар, 4 випускні труби. Упізнали? Так, перед вами репліка легендарного Lamborghini Countach – взірця найвдаліших інженерних та дизайнерських рішень.

Модель, відтворена у білому кольорі, має двомісну кабіну з кермом і важелем перемикання передач, а також стильний червоний салон. Позаду – масивне антикрило, деталізовані автентичні ліхтарі та повітрозабірники.

Постачається з інструкцією, а в безкоштовному застосунку LEGO Building Instructions можна повертати, масштабувати, візуалізувати макет і фіксувати всі етапи роботи. У мініфігурки є дві емоції, передбачено опцію заміни шолома на зачіску й навпаки.

Як користуватися

У коробці ви знайдете 2 пакети з посортованими деталями. Складіть автомобіль і дайте волю уяві!
Lamborghini Countach (76908) залюбки візьме участь у кімнатних перегонах, забезпечить зіркам ефектну появу на кінопрем’єрі у Хартлейк-Сіті (41448), допоможе провести груповий майстер-клас із конструювання, а ще вдало доповнить іграшкову виставку таких концептуальних суперкарів, як Chevrolet Corvette (76903), Ford F-150 Raptor (42126) та McLaren Senna GTR™ (42123).

Моделі серії Speed Champions є справжнім втіленням поняття STEAM, адже в процесі складання діти безпосередньо знайомляться з основами інженерії, технологій, математики (підрахунок деталей, поділ цілого на частини) й образотворчого мистецтва. Конструктор сприяє розвитку інтелекту, креативного, логічного й системного мислення, дрібної моторики, уяви й самостійності.

Кому подарувати

Чудовий подарунок як для дітей віком від 8 років, так і для дорослих колекціонерів культових машин. Підходить для занять з автомоделювання й проєктування.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 8 років
Вага опаковання 305 г
Габарити опаковання 262 мм × 141 мм × 72 мм
Розмір складеного автомобіля 40 мм × 150 мм × 70 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Швидкісні перегони Lamborghini Countach (76908) – 262 деталі.
  • Наліпки – 10 шт.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти