Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448)

Код: 904964
Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі 3 мініфігурки, квиткова каса, червона доріжка, кінозала, кіоск із попкорном, вбиральня й фотозона. А ще іграшкові гроші та напої. Для дітей від 7 років. Читати далі
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність

Також вас можуть зацікавити

У наборі: 2 мініфігурки, екофургон зі знімним дахом, теплиця для дерев, білочка та чимало садівничих аксесуарів. Для дітей віком від 6 років. 336 деталей.
ID: 905957
Опис

Світло! Камера! Мотор! У кінотеатрі Хартлейк-Сіті прем’єра. Андреа чекає на автограф кінозірки Амелії, яка от-от прийде. Приєднуйтеся. Акторка радо сфотографується з кожним охочим.

Фасад будівлі трансформується, завдяки чому можна потрапити всередину. А там – мінікопія справжнього кінотеатру з екраном, яким може слугувати й ваш мобільний телефон!

Відео

Youtube video

Як користуватися

У коробці 4 пакети з деталями, книжка-інструкція, аркуш із наліпками та 4 пластини 6 × 16 пінів, що є основою для декорації. Модель доволі велика, тож не поспішайте. Дотримуйтеся підказок та крок за кроком збудуйте власний кінотеатр у стилі арт-деко.

Розіграйте кінопрем’єру! Візьміть автограф у виконавиці головної ролі, купіть квитки, напої й попкорн. Розсуньте передні частини фасаду й розмістіть їх по обидва боки будівлі. Тепер можна ввійти всередину. Влаштовуйтеся зручніше, буде весело!

Зверніть увагу: на місці LEGO-екрана можна встановити мобільний телефон і переглянути улюблений фільм або мультик. Реалістичніше не буває! До того ж у наборі чимало тематичних аксесуарів. Є навіть іграшкова камера, на якій крутяться котушки.

Не пропустіть найцікавіше! У диво-кінотеатрі планується показ шоупрограми Магічна акробатика 41686, трансляція Турніру стихій 71735, а також – передача про жителів Сучасного будиночка на дереві 21174.

Набір Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448) розвиває уяву, націленість на результат, просторове, логічне й наочно-образне мислення. А ще розважає й мотивує фантазувати.

Кому подарувати

Конструктор сподобається всім любителям LEGO віком від 7 років. Він стане корисним дозвіллям у шкільних групах продовженого дня і чудовим подарунком до будь-якого свята.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 7 років
Вага опаковання 844 г
Розмір складеної декорації 170 мм × 270 мм × 190 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Угорщина
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO Friends Кінотеатр у Хартлейк-Сіті (41448) – 451 деталь.
  • Наліпки – 12 шт.
  • Книжка-інструкція – 1 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.

Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти