Новинки для дошкільнят: геосафарі, кулінарія та математика

10.07.2020

Новинки на Toys4brain! Круті та якісні навчальні набори від американських брендів Learning Resources та Educational Insights. Призначені для дошкільнят, ці іграшки допомагають опановувати нові навички, досліджувати навколишній світ та готуватись до дорослого життя першокласників.

Іграшки для дошкільнят

Зокрема, серія Геосафарі від Educational Insights сподобається усім допитливим юним натуралістам, адже тут є: бінокль для спостереження за птахами, справжній мікроскоп, що збільшує предмети у вісім разів, а ще іграшка-мікроскоп з пластиковим контейнером для комах, рослин та інших дрібних істот.
Тож якщо дитина цікавиться рослинним та тваринним світом, один з цих наборів стане для неї відмінним подарунком.

А що цікавого у Learning Resources? О, це ідеальні іграшки для підготовки до школи! Набори Совина лінійка та Веселий їжак допоможуть опанувати додавання та віднімання, а ще навчать розрізняти кольори, форми та числа.
Ягідний пиріг та Овочевий салат – це для гурманів, які ще хотіли б навчитись сортувати предмети за різними ознаками, розвинути дрібну моторику та рухові навички. Набір Маленькі рученята містить чотири інструменти (як-от ножиці, пінцет тощо), гра з якими зміцнює м'язи маленьких рученят, необхідні при навчанні письму.

В асортименті Learning Resources та Educational Insights представлені навчально-пізнавальні набори для дітей віком від півтора та від трьох років.

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти