Конструктор LEGO City Сучасний сімейний будинок (60291)

Код: 905139
Конструктор LEGO City Сучасний сімейний будинок (60291)
Все про товар
Опис
Відео
Доставка
Оплата
Гарантія
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Все про товар
Вік: 5-13
У наборі 4 мініфігурки LEGO-героїв та один лабрадор. А ще деталі для 3-поверхового екодому з безліччю аксесуарів. Для дітей віком від 5 років. 388 деталей. Читати далі
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Додати до обраних
1657.60 ₴
Сповістити
про наявність
Опис

Ласкаво просимо до екологічного родинного будинку, оснащеного сонячними батареями та зарядною станцією для електромобіля. Усередині ви знайдете багато умебльованих приміщень. Зокрема кухню з блендером для смузі, а також ванну з туалетом, рукомийником і душем. На вулиці можна вирощувати овочі, купати лабрадора чи бавитися в хокей на асфальті. І не забудьте прибрати за своїм песиком!

Додаткові аксесуари: іграшковий меч, гітара, динамік, радіо, хокейні ключки, ігрова консоль із джойстиком, щітка та ємність для купання песика, пензлик із горщиком і LEGO-ключик для деталей.

Відео

Youtube video

Як користуватися

Подаруйте LEGO-родині нове житло з вітальнею, кухнею, кабінетом для хобі, спальнею та ванною кімнатою. Встановіть панорамні вікна та розмістіть меблі всередині. Звести будинок мрії допоможуть друковані інструкції або ж цифрові підказки в безкоштовному застосунку LEGO® Building Instructions для сматфонів.

Не забудьте почепити на видному місці список контактів екстрених служб міста: транспортера-тягача (60288), пересувного крана (60324), пожежного командного пункту (60282) та поліцейського гелікоптера (60243). Скористайтеся системою вуличних LEGO-пластин, щоб рятувальники й патрульні змогли швидко дістатися будинку. До того ж такі дорожні секції допоможуть гармонійно поєднати дім з іншими локаціями серії.

Сучасний сімейний будинок (60291) розвиває фантазію, просторове й наочно-образне мислення, дрібну моторику. Він знайомить із поняттями міцності та стійкості конструкції. Діти вчаться знаходити спільну мову, адже під час спільного складання елементів вони комунікують, домовляються, обговорюють подальші дії задля досягнення кінцевої мети.

Кому подарувати

Конструктор сподобається всім поціновувачам LEGO City віком від 5 років. Він стане корисним дозвіллям у шкільних групах продовженого дня та чудово підійде для гуртків чи майстеркласів із моделювання й конструювання.

Про виробника

Компанія LEGO була заснована підприємцем та винахідником Оле Кірком в Данії в далекому 1932 році, і з тих часів товари, які вона виробляє, зазнали колосальних змін. Починаючи з виробництва дерев'яних іграшок, драбин та прасувальних дощок, компанія в результаті досягла небаченої популярності і перевершила багатьох конкурентів. Ім'я бренду говорить саме за себе. У перекладі з латині LEGO означає "я вчуся", "я складаю". Яскраві будівельні кубики всіляких форм та розмірів захоплюють увагу дітей та підлітків вже багато років. Сприяють розвитку їхніх рухових умінь, структурно-логічного мислення, уваги та терплячості, і, звичайно ж, уяви. Багато поколінь батьків вже встигли оцінити користь цих наборів. Встигніть і ви!

Характеристики

Вік від 5 років
Вага опаковання 1020 г
Габарити опаковання 378 мм × 354 мм × 70,5 мм
Розмір складеного будиночка 220 мм × 250 мм × 250 мм
Розмір складеного електромобіля 50 мм × 110 мм × 40 мм
Матеріал пластик
Батарейки не потрібні
Країна-виробник Чехія
Країна реєстрації бренду Данія

Комплектація

  • Конструктор LEGO City Сучасний сімейний будинок (60291) – 388 деталей.
  • Наліпки – 6 шт.
  • Книжка-інструкція – 2 шт.

Додаткова інформація

Увага! Набір містить дрібні елементи. Обов’язково дотримуйтеся вікових рекомендацій LEGO.
Відео
Youtube video
Доставка
Оплата
Гарантія

Відгуки клієнтів

uk
Українська Русский
Чат з продажів
 Українська не у мережі
 Техпідтримка не у мережі
Контакти
Телефон:
Зворотний дзвінок
Email:
Чат з продажів
Контакти